1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-03-2018 22:09

Ντέρμπι παραμονής ... Εθνικών στην Αλεξανδρούπολη

Στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει το κρας τεστ των... Εθνικών με τον τοπικό ΜΓΣ να υποδέχεται τον συνονόματο του Πειραιά σε ντέρμπι παραμονής. (19η αγωνιστική, 3/3, 16.30, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 20 βαθμούς ενώ ο Εθνικός Πειραιώς έχει 24 και οριακά πατάει στην 8αδα και θέλει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Στον Α΄γύρο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε στην Καλλιθέα με 3-2 σετ και κυνηγάει στην 7η νίκη ώστε να διατηρήσει και την απόσταση από τον Παναθηναϊκό. Αγωνιστική προβλήματα δεν υπάρχουν και ο ακραίος της ομάδας του Έβρου Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Οι δύο ομάδες έχουν κοινούς στόχους. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλύτερα.

Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουμε την θέση μας στα πλέι άουτ και να κυνηγήσουμε το θαύμα των πλέι οφ. Δυστυχώς η 8αδα δεν είναι μόνο στο χέρι μας. Εξαρτάται και από αποτελέσματα άλλων ομάδων. Είναι καθήκον μας να παίξουμε για τη νίκη και στα τέσσερα ματς που απομένουν στην κανονική περίοδο».

Ο Εθνικός Πειραιώς προέρχεται από δύο ήττες σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εντός έδρας. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα εκτός έδρας παίζει καλύτερα και πιο ελεύθερα και θα προσπαθήσει να σημειώσει την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο ακραίος του Εθνικού Πειραιώς Κυριάκος Σπυριούνης είπε: «Είναι δύσκολη έδρα η Αλεξανδρούπολη και ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Προβληματιστήκαμε πολύ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να κλάψουμε ή να χαρούμε.

Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας είναι λίγος και τον αφιερώνουμε στην βελτίωση και στην προετοιμασια μας. Εκτός έδρας παίζουμε καλύτερα αλλά δε μπορώ να δώσω εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως να υπάρχει η πίεση της έδρας για τη νίκη.

Θετικό αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη θα μας διατηρήσει κοντά στο στόχο της 8αδας».Στον Α΄γύρο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε εκτός έδρας 3-2 σετ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ