Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-02-2018 02:42

Αρσενιάδης: «Μία από τις σημαντικότερες νίκες για την Κηφισιά»

Ο προπονητής του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή τόνισε:

« Είναι μία μεγάλη νίκη για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι είναι μία από τις σημαντικότερες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό και η νίκη άλλαξε σε 2-3 περιπτώσεις χέρια. Όταν παίζουμε χωρίς λάθη φτάνουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Αυτή τη φορά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα παίξαμε καλά και φτάσαμε στη νίκη».

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Κηφισιάς είπε: «Το παιχνίδι είχε ένταση και οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο 4ο σετ φτάσαμε να προηγούμαστε 24-18 αλλά ο Ηρακλής το γύρισε και έφτασε σε σετ μπολ. Σε εκείνο το σημείο συγκεντρωθήκαμε και καταφέραμε να κερδίσουμε το σετ. Κάναμε κάποια κρίσιμα μπλοκ.Το συγκεκριμένο σημείο του αγώνα είναι ένα καλό μάθημα για την ομάδα μου. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Ο Ηρακλής είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες».

Ο Κώστας Αρσενιάδης κατέληξε λέγοντας: «Εύχομαι περαστικά στο Νικήτα και στον Δημήτρη Εφραιμίδη οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα».

Ο Καναδός διαγώνιος της Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναισθήματα και με ένα φινάλε συγκλονιστικό. Ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό τρίποντο. Απόψε παίξαμε καλά στην επίθεση, ενώ στο 3ο και στο 4ο σετ βελτιώσαμε αισθητά και το σερβίς μας».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανος δήλωσε: «Ήταν ένα ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς υπήρχε μία ένταση στο παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Είναι κρίμα για την ομάδα μου που δεν πήρε απόψε κάποιο βαθμό στο Ζηρίνειο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».