1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2013 22:33

Αποφάσεις αθλητικού δικαστή: Εξάμηνος αποκλεισμός Πετρίδη και κλήση σε απολογία του ΠΑΟ

Η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, Κωνσταντίνα Γεωργούλια, κάλεσε σε απολογία τον team manager του Ηρακλή, Κώστα Πετρίδη, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου για τα play out. Το κατηγορητήριο ήταν εξύβριση, εξύβριση έργω και απειλή κατά των διαιτητών. 

 

Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (10/4) αποφασίστηκε ποινή εξάμηνου αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους σε αγώνες της ομάδας του και χίλια ευρώ πρόστιμο στο ΤΑΑ Ηρακλής.

Παράλληλα, η αθλητική δικαστής κάλεσε απολογία τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα (15/4, 18.30) για την υπόθεση των οφειλών στους αθλητές Τζιόρντι Γκενς και Ανδρέα Ανδρεάδη μετά από σχετική παραπεμπτική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Χάρης Μ. Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 06:42 posted by Χάρης Μ.

    όλα τα είχε ο διαλυμένος Ηρακλής της Πανελλήνιας Λέσχης οι τσαμπουκάδες, οι τιμωρίες και τα πρόστιμα του έλειπαν. Από την άλλη ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.Μήπως θα τα πάρουν τα χίλια; Βάλτα αξιότιμη κα δικαστή μαζί με τα άλλα.Ή μήπως θα γίνει η έκπληξη και θα τα δώσει ο Τσιργογιάννης από την τσέπη του; ΧΑ ΧΑ αστεία πρωί πρωί.Από την άλλη μπορεί να δώσουν οι χορηγοί που υποστηρίζουν ότι έχουν. Μόνο μην σπρώχνεστε, όλοι θα δώσετε.Βλέπω πάλι να παρακαλάνε τον Κολύμπατζη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ το βρίζουν και όταν σφίγγουν του ζητάνε διευκολύσνεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ