1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
10-04-2013 08:47

Ο Γιούρισιτς θυμάται

Ο Σέρβος κεντρικός του Ολυμπιακού, Μίλαν Γιούρισιτς πρωτοήρθε στη χώρα μας για χάρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το 2006. Τότε επιλέχθηκε από τον προπονητή της ομάδας Κώστα Δεληκώστα και είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, παίρνοντας τον τίτλο του δεύτερου καλύτερου κεντρικού του πρωταθλήματος.
Τον Σέρβο τον κέρδισε από ότι φαίνεται η χώρα μας αφού μετά και το πέρασμα του, πέρυσι από την ΕΑ Πατρών και έχοντας τον τίτλο του πιο αποτελεσματικού επιθετικού της Α1, το καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό. Στο «λιμάνι» έχει σηκώσει ήδη δύο «κούπες» και στοχεύει στο τρεμπλ αφού οι Πειραιώτες είναι πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο Γιούρισιτς στη φετινή σειρά των ημιτελικών της Volleyleague έχει τεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, του Εθνικού, έχοντας βοηθήσει την ομάδα του να προηγείται ήδη 2-0 και να χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

«Χαίρομαι που ο Εθνικός έχει μια πολύ καλή πορεία. Εύχομαι πάντα να πηγαίνει καλά και να κάνει πρόοδο. Άλλωστε θυμάμαι τη χρονιά που έπαιξα στην Αλεξανδρούπολη και έχω όμορφες αναμνήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Μίλαν αναφέρεται στην Αλεξανδρούπολη ως «η όμορφη πόλη σας» έχοντας ευχάριστες μόνο αναμνήσεις. Όπως συνέβη και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έτσι και τώρα δήλωσε πως χαίρεται που θα επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη, έστω και ως αντίπαλος. Όσο για τον τρίτο ημιτελικό, είπε: «Ο κόσμος του Εθνικού γεμίζει το γήπεδο και είναι εκδηλωτικός. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει στόχο το πρωτάθλημα και θέλουμε να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι για να προκριθούμε στον τελικό χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις».

Ο άκρως επιτυχημένος κεντρικός έχει κερδίσει αρκετά στην καριέρα του. Νταμπλ με την Μπούντβα το 2010 και το 2011, πρωτάθλημα με την ίδια ομάδα το 2009, επίσης έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με την Βοιβοντίνα (2003-2005) καθώς και ένα κύπελλο το 2004. Φέτος έχει πάρει ήδη δυο τίτλους και πάει για τον τρίτο. Ο αγαπητός στην Αλεξανδρούπολη Μίλαν ανεβαίνει στον Έβρο με έναν και μόνο σκοπό…να «πληγώσει» τους παλιούς του φίλους.

Πηγή: thrakisports

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ