1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2013 20:59

«Σκεφτόμαστε το.. 0-0»

Στον Παμβοχαϊκό πηγαίνουν να παίξουν στον τρίτο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, χωρίς να σκέφτονται ότι έχουν το αβαντάζ του 2-0 στις νίκες, όπως υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ζαλμάς.

«Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύο ματς στο Βραχάτι παρότι τα έχουμε κερδίσει. Δεν τα σκεφτόμαστε ούτε έχουμε στο μυαλό μας το 2-0 στις νίκες. Σκεφτόμαστε πως είμαστε 0-0 στις νίκες. Στο μυαλό μας έχουμε ότι πάμε να παίξουμε έναν αγώνα σαν... τελικό που πρέπει να νικήσουμε για να προκριθούμε στους τελικούς. Επίσης, δεν παραγνωρίζουμε πως και τα δύο ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και τα πάντα κρίνονται στις ομαδικές διαφορές που πολλές φορές δεν φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά κρίνουν το τελικό σκορ. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ θα ρισκάρει αλλά κι εμείς είμαστε καλά και έτοιμοι ψυχολογικά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ