1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-11-2017 02:11

Ψάρρας: «Δε μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί »

Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιώς, Σάκης Ψάρας μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τη συνάντηση του με τον προπονητή του δικεφάλου, Ντανιέλε Ρίτσι:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό και βελτιωμένο ΠΑΟΚ και δε μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε στο γήπεδο. Είχαμε εστιάσει την τακτική μας στον Γκόμεζ αλλά ο ΠΑΟΚ στηρίχτηκε στους ακραίους του και εμείς δεν είχαμε απαντήσεις. Δε μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Επίσης ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Τώρα πάμε στη Χαλκίδα για να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή και μετά τις δύο δοκιμασίες με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θα αρχίσουν οι αγώνες που είναι πολύ κρίσιμοι για την ομάδα μου.

Επίσης χάρηκα πολύ που συναντήθηκα πάλι με τον Ντανιέλε Ρίτσι. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος. Δυστυχώς δεν συναντηθήκαμε ποτέ σε κάποια ομάδα.

Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό πήγε προπονητής και όταν πήγε στον Παναθηναϊκό εγώ ήμουν στη Νίκαια και μάλιστα τον είχαμε νικήσει στον τελικό του κυπέλλου. Την επομένη σεζόν που πήγα στον Παναθηναϊκό είχε φύγει.

Όταν αγωνίστηκα στη Ραβένα τον έβλεπα συχνά γιατί εκεί είναι ο τόπος καταγωγής του. Μιλούσαμε συχνά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ