1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2017 20:32

Αρμενάκης: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά σαν ομάδα»

Το «πολυβόλο» του Ηρακλή, Απόστολος Αρμενάκης που στη νικηφόρα αναμέτρηση της Μίκρας με τον Φοίνικα Σύρου, τελείωσε το ματς με 39 πόντους, μίλησε για τον«γηραιό», τον εαυτό του, τον  αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη VolleyLeague, στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του πολύπειρου διεθνούς διαγωνίου του Ηρακλή:

Για την εκπληκτική επίδοσή του κόντρα στον Φοίνικα και την ομάδα: «Το σημαντικό δεν είναι οι 39 μου πόντοι αλλά ότι καταφέραμε και νικήσαμε. Δεν είναι ρεκόρ, έχω κάνει και πάνω από 40, εύχομαι να το σπάσω με τον Ηρακλή. Έγινε όμως πολύ καλή ομαδική δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου ήρθε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα η επιστροφή του Δημήτρη έπαιξε τον ρόλο της, όπως και το ότι επιθετικά είχαμε καλύτερα νούμερα.

Στη Χαλκίδα ο αντίπαλος έπαιξε φοβερή άμυνα και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις μπάλες. Θέλουμε να παίζουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και αν μας βγει μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου στη Μίκρα: «Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή που δημιουργεί μία τέτοια ατμόσφαιρα και ζει έντονα το παιχνίδι».

Για την προετοιμασία για νίκη στην Αθήνα, κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Δεν πρέπει τα επόμενα παιχνίδια να τα κοιτάμε ως μία τριάδα ευκαιρίας, αλλά το καθένα ένα να το δούμε ξεχωριστά. Αυτό που μας ενδιαφέρει μόνο είναι ο Παναθηναϊκός το Σάββατο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάμε να νικήσουμε».

Για τη φετινή Volley League: «Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και ίσως τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιπες ομάδες δεν νομίζω ότι έχουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ μας και πιστεύω πώς όλα τα παιχνίδια θα είναι αμφίρροπα. Θα είναι θέμα ημέρας το ποιος θα νικάει». 



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ