1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2017 16:18

Σωτηρίου: «Σπουδαίος προπονητής ο Ρίτσι»

Για τη νίκη μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής, για τον Ντανιέλε Ρίτσι αλλά και το θέμα με τους ξένους αθλητές, μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Σωτήρης Σωτηρίου.

Συγκεκριμένα υποστήριξε στην εκπομπή «Φουλ επίθεση» στον «Libero 107,4»:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Παναχαϊκή ήταν ανταγωνιστική όπου μας πίεσε αρκετά. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που ζήτησε ο κόουτς, πήραμε την καθαρή νίκη η οποία ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας. Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα ως ομάδα» σχολίασε αρχικά.

   Σε ερώτηση για το Ντανιέλε Ρίτσι: «Είναι λογικό να μην μας γνωρίζει όπως και εμείς, χρειάζεται λίγο χρόνος. Ωστόσο μέχρι τώρα η συνεργασία μας είναι τέλεια γιατί δουλεύουμε πολύ καλά, είναι και σαν άνθρωπος πολύ καλός. Στη συνέχεια θα φανεί περισσότερο η δουλειά του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής με τεράστια καριέρα, βοηθάει στην ψυχολογία και βγάζει το 100% από τους παίκτες».

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Πάτρα: «Σίγουρα ο κόσμος μας βοήθησε. Όπου και αν παίζουμε, ο κόσμος μας δίνει τεράστια δύναμη ώστε να τα καταφέρουμε, τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας παντού. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και τους θέλουμε μαζί μας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο  θέμα με τους ξένους και κοινοτικούς αθλητές, όπου υπογράμμισε πως «όλοι κατάλαβαν τι  έγινε».

Πηγη: paok24

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ