1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2017 15:58

Αυλαία στην Ηλιούπολη με δυνατή μονομαχία

Την νεοφώτιστη Κόρινθο θα φιλοξενήσει στην Ηλιούπολη, την Κυριακή, ο τοπικός ΓΣ, για την 3η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών (5/11, 17.30) ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής.

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη με ανεβασμένη ψυχολογία και αμιγως ελληνική σύνθεση, μετά τη νίκη με 3-1 την 2η αγωνιστική, κόντρα στο Μαρκόπουλο, θα κυνηγήσει το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα. Η έμπειρη προπονήτρια ποντάρει στην καλή ομαδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, έτσι ώστε αυτό να βγαίνει και στους αγώνες.

Η Κόρινθος με τρεις ξένες παίκτριες στη σύνθεση της, την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία, και πήρε και τον πρώτο της βαθμό απέανντι στους έμπειρους Μακεδόνες με 2-3. Οι αθλήτριες του Γιώργου Μπούκουρα στοχεύουν στην Ηλιούπολη σε μια νέα καλή εμφάνιση και στην κατάκτηση του πρώτου εκτός έδρας τρίποντου.

Πριν τον αγώνα θα τιμηθεί από την ΕΟΠΕ, η αρχηγός της ομάδας του ΓΣΗ, Σια Τοτσίδου για την ανάδειξη της ως mvp στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στο Μαρκόπουλο.



Κυριακή 5/11

Α΄Ηλιούπολης  17.30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣΠ Κόρινθος (live streaming telesport.gr)

Διαιτητές: Ράντσιου-Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Σταυράτη-Πατεράκης. Γραμματεία: Καστάνη



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ