1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2017 23:58

Στεφάνοβιτς: «Έχουμε καρδιά και ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Σάσα Στεφάνοβιτς δήλωσε για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (4/11, 17.00) με τον Ηρακλή στη Μίκρα:

«Έχω μεγάλο σεβασμό απέναντι στον Ηρακλή και στους αθλητές του. Έχει έμπειρους παίκτες που έχουν περάσει από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.

Είμαι σίγουρος πως απέναντί μας ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, έτσι ώστε να αποδείξει πως το παιχνίδι του με την Χαλκίδα ήταν γι' αυτόν μία κακή στιγμή. Είναι το πρώτο τους επίσημο ματς εντός έδρας κι αυτό θα τους δώσει ένα έξτρα κίνητρο για να παίξουν ακόμη καλύτερα.

Ο Φοίνικας θα παίζει πάντα για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε εκτός έδρας. Η ομάδα μου έχει δυνατή καρδιά και ενέργεια για να νικήσει αυτόν τον αγώνα».

Ηλίας:«Δεν θα είναι εύκολο»

Ο πασαδόρος του Φοίνικα και μέχρι πέρυσι του Ηρακλή, Θεοδόσης Ηλίας δήλωσε: «Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας.

Ο Ηρακλής έχει έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους παίχτες. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα και για τρεις συμπαίκτες μου, διότι θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα στην οποία αγωνιζόμασταν για αρκετά χρόνια, τόσο σε αναπτυξιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα γιατί θα αντιμετωπίσουμε κάποιους από τους περσινούς μας συμπαίκτες, αλλά και φίλους. Ωστόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα παλέψουμε έτσι ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα»



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ