1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 22:40

«Το ματς της Τετάρτης θα είναι ζωής και θανάτου»

Θανάσης Μουστακίδης, 6/4 Θανάσης Μουστακίδης, 6/4 ©newsports.eu
Την πεποίθεσή του πως η ομάδα του θα κερδίσει τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση της Τετάρτης (10/4) εξέφρασε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης.  

 

 «Μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο στους αγώνες που θα γίνουν στην έδρα μας. Πρώτος παράγοντας είναι η ψυχολογία. Επιβάλλεται μία φορά να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Το ματς της Τετάρτης θα είναι ζωής και θανάτου. Χρειαζόμαστε μία νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Σέβομαι, τιμώ και υπολογίζω τον Ολυμπιακό αλλά κι εμείς πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και είναι καλό για τους παίκτες και θα είναι παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Μακάρι να μην χάσουμε στην έδρα μας απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει τι θέλει. Εμείς παίζουμε καλά 2-3 λεπτά αλλά δεν έχουμε συνέχεια», τόνσε ο έλληνας τεχνικός.

Ο κεντρικός του Εθνικού, Γιώργος Παπάζογλου, είπε: «Στα τελειώματα των σετ μας βγαίνει το σύνδρομο που έχουμε όλη τη χρονιά φέτος. Δεν ξέρω που οφείλεται. Αν κερδίζαμε το 1ο σετ από 23-19 ήταν διαφορετική η ροή του αγώνα. Πιστεύουμε σε νίκες επί του Ολυμπιακού και θέλουμε να γυρίσουμε πάλι εδώ. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό δύο αγώνες αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link Naxos fun Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 04:47 posted by Naxos fun

    Ποιον Ανδρεαδη ??? Μην είμαστε ιεροσυλοι...ο Μουστακιδης το ξέρει το βολει γιατι το εχει παιξει...ο Ανδρεαδης που το εμαθε ? στο playstation ? Ο Ανδρεαδης κάποτε είχε περασει και απο Σύρο αν θυμαμαι καλα και είχε την Γυναικεια ομάδα του Νεωριου στην Β εθνικη...τελευταια την πήρε στα μεσα της χρονιας και τελευταια την παρεδωσε...τι να λεμε τωρα...πισω στο τοπικο παλι την εστειλε !!!

  • Comment Link Ethnikara Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 20:55 posted by Ethnikara

    Προλαβαίνετε να κατεβείτε την Τετάρτη με τον Ανδρεάδη στον πάγκο. Μόνο αυτός έχει πελάτη τον Θρύλο στην Αλεξ/πόλη.
    Αλλοιώς .....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ