1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-04-2013 22:32

«Αναπνέουμε καλύτερα»

Ικανοποιημένος από την εντός έδρας επικράτηση της Νίκης Αιγινίου επί του Παναθηναϊκού για τα πλέι άουτ, εμφανίστηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Μέλκας, ο οποίος, ωστόσο, τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για όλους. Με πολύ άγχος και πίεση. Οι παίκτες μου θύμισαν Ταλιμπάν. Ο αγώνας ήταν δύσκολος από κάθε άποψη και είχαμε τον Ντάμποβιτς άρρωστο τρεις ημέρες. Την διαφορά την έκανε ο Παράσογλου που μπήκε στο 2ο σετ και γύρισε το σετ 24-21. Κάναμε το πρώτο βήμα για την παραμονή. Η διαφορά μας με τον Παναθηναϊκό μεγάλωσε στους 6 βαθμούς και αυτό είναι θετικό. Αναπνέουμε καλύτερα αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας».

Σχετικά άρθρα

  • Ο Δημήτρης Ωρολογάς θα ενισχύσει τη Νίκη Αιγινίου
    Την απόκτηση του Δημήτρη Ωρολογά ανακοίνωσε η Νίκη Αιγινίου, υπογράφοντας τον έμπειρο ακραίο την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 35χρονος ακραίος συμφώνησε με την ομάδα του Αιγινίου, στη προσπάθεια που θα κάνει τη σεζόν 2018-19 να επιστρέψει στη Volley League.
  • Έμεινε στη Volley League o Εθνικός
    Ανακούφιση στην Αλεξανδρούπολη καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε με 3-0 τη Νίκη Αιγινίου και με 7 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία  εξασφάλισε την παραμονή στην Volley League Πάμε Στοίχημα.
  • Πρώτη μονομαχία παραμονής για Νίκη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης
    Τον δικό τους Γολγοθά ξεκινούν από τη Μεγάλη Τετάρτη, η Νίκη Αιγινίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στην πρώτη αναμέτρηση τους για τα πλέι άουτ και τον Παναθηναϊκό να έχει ρεπό. (1η αγωνιστική πλέι άουτ, 4/4, 19.00, διαιτητές: Γεωργουλέας, Μυλωνάκης).
  • «Καθάρισε» με Κουμεντάκη στο Αιγίνιο ο ΠΑΟΚ
    Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-1 σετ τη Νίκη στο Αιγίνιο και σημείωσε την 16η νίκη του σε 21 αγώνες. Η Νίκη στο ντεμπούτο του Γιώργου Οικονομίδη στον πάγκο άγγιξε την ισοφάριση που θα της έδινε πολύτιμο βαθμό ή βαθμούς αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στους 27 βαθμούς και ισόβαθμη στην 8η θέση με τον Παμβοχαϊκό έχοντας μειονέκτημα ισοβαθμίας.
  • Με Οικονομίδη η Νίκη, ψάχνει ρυθμό για τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ
    Με νέο προπονητή τον Γιώργο Οικονομίδη στη θέση του Θανάση Στράντζαλη που αποχώρησε για λόγους υγείας η Νίκη Αιγινίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη μεταξύ τους εφετινή αναμέτρηση αλλά την δεύτερη για το πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ