1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 20:49

«Μπαίνουμε στο κλαμπ των ισχυρών»

Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδα και σίγουροι πως η σειρά των αγώνων με τον Παμβοχαϊκό θα ...επιστρέψει στο Βραχάτι, εμφανίστηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, και ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Καζάζης, σε δηλώσεις τους στο γραφείο τύπου του ΤΑΑ.

Ο Γιώργος Ανδρέου που βρέθηκε και τις δύο ημέρες στο Βραχάτι δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε στα δύο ματς. Δείχνουμε με τις τελευταίες εμφανίσεις μας ότι μπαίνουμε  στο κλαμπ των ισχυρών. Θα περιμένουμε την ομάδα του Παμβοχαικού στο «PAOK Sports Arena» που όπως και στο Βραχάτι ο σημαντικότερος παίκτης τους ήταν ο κόσμος , έτσι και στην έδρα μας ο σημαντικότερος παίκτης για εμάς θα είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Στέλιος Καζάζης: «Το δικό μας μπλοκ είναι αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς ήμασταν αναποτελεσματικοί . Αυτό όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε σαν ομάδα είναι ότι η αγωνιστική πειθαρχία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν πρέπει να αλλάζει χωρίς λόγο. Εγώ πιστεύω ότι στο όμορφο Βραχάτι θα ξανάρθουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ