1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-09-2017 13:21

Τουρνουά... Volley League ετοιμάζει η ΕΑΠ

Ένα πολύ δυνατό τουρνουά αναμένεται να διοργανώσει η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία προγραμματίζει να δώσει μάχες με ομάδες volley league.
Το τουρνουά οδεύει για το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής έχουν απαντήσει θετικά η Παναχαϊκή και η Νίκη Αιγινίου ενώ η 4η ομάδα παίζει ανάμεσα σε Ηρακλή Χαλκίδας και Κηφισιά. 

Ο προπονητής της ΕΑΠ Άρης Αγγελόπουλος θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις για την ομάδα του απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενώ θα είναι μια καλή ευκαιρία και για τους φίλους του αθλήματος.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ …ΚΑΛΟΓΡΙΑ 

Στο μεταξύ, η προχθεσινή προπόνηση των παικτών της ΕΑΠ αντί για γήπεδο περιλάμβανε προπόνηση στην άμμο της παραλίας της Καλόγριας και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βουτιά στα όμορφα νερά της ξακουστής παραλίας.

Στο θέμα των φιλικών η πατρινή ομάδα προγραμματίζει να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ολυμπιάδα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και τρεις μέρες αργότερα με τον Απόλλωνα.

http://gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ