1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 19:15

Περσινές μνήμες με νέα... δεδομένα στου Ρέντη

Ο αήττητος και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, φιλοξενεί στου Ρέντη τον Φοίνικα Σύρου (1/12, 16:00, Novasports 3) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ.

Σίγουρα όλοι θυμούνται τους ημιτελικούς των δύο ομάδων την περσινή σεζόν και την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος για τους «πειρατές», με νίκη μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη». Βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ από τότε, με τον Ολυμπιακό να είναι αήττητος φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φιγουράρει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Βόλεϊ Λιγκ. Ο Δημήτρης Καζάζης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους του τους παίκτες διαθέσιμους.

Ο Χρήστος Πάτρας από την άλλη μετά το διαζύγιο με τον Μπέμε, την ξαφνική φυγή του Κράουζε, τον Ματσακόν που βρίσκεται σε στάδιο επιστροφής στην ενεργό δράση, είδε τον αντικαταστάτη του Μπεμε, Πέδρο Ντορνέλας να προπονείται τις δύο τελευταίες ημέρες. Ο Βραζιλιάνος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση, αφού εκδόθηκε σήμερα το δελτίο του από την ΕΣΑΠ.

«Σε κάθε ομάδα όταν κάτι δεν πάει καλά και γίνεται μια αλλαγή, συνήθως μόνο θετικά αποτελέσματα έχει. Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι ο Φοίνικας με τις τελευταίες εξελίξεις είναι μια ομάδα... άγνωστη κι αυτό μας κάνει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη και γι' αυτό πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αλλά σίγουρα θα είμαστε και αρκετά επιφυλακτικοί», τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης στο volleyleague.gr ο οποίος παρά τις δύο νίκες που μετρά φέτος η ομάδα του επί του Φοίνικα (στην Πορταριά σε φιλικό τουρνουά και στη Σύρο για το Λιγκ Καπ) συμπλήρωσε: «Αυτές οι νίκες θα έπαιζαν κάποιο ρόλο αν δεν είχαν προκύψει οι αλλαγές στο ρόστερ του Φοίνικα. Τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει σχέση σ' αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα πάντως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και από κει και πέρα να συγκεντρωθούμε στο επερχόμενο ματς με την Λέφσκι για το Challenge Cup. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στον Φοίνικα».

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με αντίπαλο μία ομάδα η οποία βαθμολογικά, αλλά και αντικειμενικά, δείχνει να είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη. Από τη δική μας πλευρά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Να δώσουμε στους εαυτούς μας, αλλά και συνολικά σαν ομάδα, τη δυνατότητα να καταλάβουμε και να δείξουμε ότι είμαστε σε υψηλό επίπεδο», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Φοίνικα στο volleyleague.gr.

Διατητές: Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης

Βόλεϊ Λιγκ
(8η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - ΑΣ Νίκη Μουλά Λ.– Γεωργουλέας, Ακαρέπης
Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΣ Αρης Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Ιορδανίδης
Ζηρινείου 18.30 ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναικός ΑΟ Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου, Γεωργόπουλος
Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης, Βασιλειάδης
Μίκρας 19.00 ΓΣ Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων Μπαντιανίδης – Αμασιάδης, Μιχελινάκης
Δευτέρα 3/12/2012
ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Θεμελής – Δεληκωστίδης, Κάλλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ