1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 20:37

«Ευρωπαϊκός» αέρας πνέει στο Βραχάτι

Σπουδαία αναμέτρηση διεξάγεται στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός φιλοξενεί τον Άρη (1/12, 19:00) με τους γηπεδούχους να θέλουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και τον Άρη να συνεχίσει το πολύ καλό του φετινό ξεκίνημα. Όλα αυτά πριν τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

 Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά μετά το νωθρό της ξεκίνημα έχει πατήσει… γκάζι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την περασμένη αγωνιστική επηρεασμένη από την νίκη-πρόκριση επί της Ανόρθωσης στο κύπελλο Συνομοσπονδίας «άφησε» βαθμό στην Γλυφάδα με αντίπαλο τον μαχητικό Παναθηναϊκό και θέλει να επιστρέψει στα «τρίποντα». Μοναδικός απών ο Λεονάρντο Καλντέιρα που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Βόλεϊ Λιγκ από τις 15 Δεκεμβρίου και ύστερα, δηλαδή με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Την Τετάρτη (5/12, 19:00) οι Βραχατιώτες υποδέχονται την Λοκομοτίβ Κχάρκιβ του Γιούρι Φιλίποφ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «8» του κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ο Άρης βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και η φετινή του εικόνα είναι ως τώρα πάρα πολύ καλή. Έχει χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Προέρχεται από δύο σερί νίκες επί ΠΑΟΚ και Λαμίας αντίστοιχα και θέλει να διευρύνει τα θετικά αποτελέσματα. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Γιάτση δεν υπάρχουν. Οι «κίτρινοι» παίζουν την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην Λευκορωσία με την Κομουλνάνικ Γκρόντνο για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ.

Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα της σεζόν 2011-2012, με τους γηπεδούχους να είναι στην τρίτη θέση και τους φιλοξενούμενους στην τέταρτη.

«Μπαίνουμε πλέον στον μήνα που θα κριθούν πολλά πράγματα για την ομάδα και την πορεία που αυτή θα έχει. Το ματς με τον Άρη είναι η αρχή πολύ σημαντικών βαθμολογικά αγώνων για να δούμε που θα βαδίσουμε, κι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα», τόνισε στο volleyleague.gr ο Νίκος Ζαλμάς.

Ο Γιώργος Γιάτσης δήλωσε στο volleyleague.gr: «Ο Παμβοχαικός είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και το δείχνει αυτό με τις αλλαγές που κάνει στο ρόστερ του κι είμαι σίγουρος ότι στο β' γύρο θα είναι ακόμη καλύτερος. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και θα προσπαθήσουμε σε ένα ακόμη παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο».


Διαιτητές: Καραμπέτσος – Κουτσούλας


Βόλεϊ Λιγκ
(8η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - ΑΣ Νίκη Μουλά Λ.– Γεωργουλέας, Ακαρέπης
Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΣ Αρης Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Ιορδανίδης
Ζηρινείου 18.30 ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναικός ΑΟ Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου, Γεωργόπουλος
Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης, Βασιλειάδης
Μίκρας 19.00 ΓΣ Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων Μπαντιανίδης – Αμασιάδης, Μιχελινάκης
Δευτέρα 3/12/2012
ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Θεμελής – Δεληκωστίδης, Κάλλης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ