Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2012 20:54

«Νίκη» στο φρούριο της... Λαμίας

Την… φουριόζα Νίκη Αιγινίου, έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες, φιλοξενεί η Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» (1/12, 19:00, STAR Κ.Ε.) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στα ίδια… επίπεδα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ.


Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει «δυνατή» έδρα αφού σε τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες, έχοντας χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει κερδίσει Παναθηναϊκό, Παμβοχαϊκό και Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Νίκη Αιγινίου έχει πάρει… φόρα τις τελευταίες αγωνιστικές κερδίζοντας κατά σειρά ΠΑΟΚ και Μίλωνα. Εκτός έδρας έχει μια νίκη σε τέσσερα ματς, στη Μίκρα επί του Ηρακλή. Ο Θανάσης Στράντζαλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, με τον Ποτολίδη να επιστρέφει από ταυματισμό και να έχει μείνει πίσω σε θέματα ετοιμότητας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού κι οι δύο ομάδες θέλουμε τους βαθμούς για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Με τη βοήθεια του κόσμου όμως, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο, αλλά και να παίξουμε καλό βόλεϊ», δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδος ο κεντρικός των γηπεδούχων Γιώργος Σφενδυλάκης.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Θανάσης Στράντζαλης, δήλωσε στο volleyleague.gr: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και στόχος μας είναι η νίκη για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική μας θέση. Η Λαμία είναι μια καλή ομάδα, η οποία έχει πάρει τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει έως τώρα και περιμένω ένα ισορροπημένο και ‘γεμάτο' παιχνίδι».

Διαιτητές: Μουλά Λ.– Γεωργουλέας
 

Βόλεϊ Λιγκ
(8η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
Λαμίας 19.00 ΓΣ Λαμία - ΑΣ Νίκη Μουλά Λ.– Γεωργουλέας, Ακαρέπης
Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαικός - ΑΣ Αρης Καραμπέτσος – Κουτσούλας, Ιορδανίδης
Ζηρινείου 18.30 ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναικός ΑΟ Βαρθαλίτης – Κυριοπούλου, Γεωργόπουλος
Ρέντη 16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Γεροθόδωρος– Μυλωνάκης, Βασιλειάδης
Μίκρας 19.00 ΓΣ Ηρακλής - ΑΟΝΣ Μίλων Μπαντιανίδης – Αμασιάδης, Μιχελινάκης
Δευτέρα 3/12/2012
ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ - ΜΓΣ Εθνικός Θεμελής – Δεληκωστίδης, Κάλλης