1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2013 08:05

O άθλος της Λαμίας με το... 8Χ8αδα

Cannot find volleynews.v2/MEN/LAMIA/2012-13/lamia-milon folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/LAMIA/2012-13/lamia-milon/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
H Λαμία με την είσοδο της στην 8αδα δεν εξασφάλισε μόνο θέση για τα πλέι οφ αλλά και ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και την 5η θέση αλλά και οδεύει προς άλλη μία επιτυχημένη σεζόν η οποία είναι η 8η συνεχόμενη που η ομάδα του Γ.Σ. μπαίνει μέσα στα πλέι οφ δημιουργώντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις επαρχικής ομάδας. O κεντρικός της Λαμίας Γιώργος Σφενδυλάκης δήλωσε:

«Ο στόχος επετεύχθη που ήταν να μείνουμε στην κατηγορία για άλλη μια χρονιά. Τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ για ότι καλύτερο. Είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Το θέλαμε πολύ, ξέραμε πως ο Μίλωνας θα έμπαινε χωρίς άγχος. Εμείς είχαμε άγχος για να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Μίλωνα για την προσπάθεια τους και τους εύχομαι ότι καλύτερο».

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Θανάσης Κατσιγιάννης που στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής πήρε η ομάδα του τη νίκη και την είσοδο στην 8αδα είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί επετεύχθη ο στόχος της παραμονής. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση που ήταν πάντα κοντά στους παίκτες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ