Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-03-2013 00:21

«Όποιος αξίζει, ας μείνει στην κατηγορία» (video)

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τα αίτια της ανατροπής από 0-2 σε 3-2, αλλά και την υπόθεση πλέι άουτ.


«Ήρθαμε με 2 στόχους, ο πρώτος ήταν να πάρουμε καθαρό τρίποντο. Στόχο τον οποίο αγγίξαμε παίζοντας σωστά, ενώ εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του Παναθηναϊκού. Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε, ενώ έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει το σετ. Το πιο σημαντικό ήταν το τέταρτο σετ, στο οποίο είχαμε διαφορά 3-4 πόντων, αλλά το σερβις του Πρωτοψάλτη και του Γουόκερ άλλαξε τα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία, ενώ «μπήκε μέσα» και ο κόσμος. Το πίστεψε περισσότερο από εμάς. Μετά είπαμε ότι πρέπει να υλοποιήσουμε τον δεύτερο στόχο που είναι η νίκη, όμως έπρεπε να είχαμε πιο καθαρό μυαλό στο τάι μπρέικ.

Θα δουλέψουμε, πιστοί στην προπόνηση και σε αυτά που έχουμε πει. Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο στα πλέι άουτ, καθώς αντιμετωπίζουμε δύο ομάδες που πριν μερικά χρόνια βρίσκονταν πολύ ψηλά. Όποιος αξίζει, ας μείνει στην κατηγορία».

Media