1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-03-2013 20:58

«Η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι έδειξε το πνεύμα του νικητή και του μαχητή»

Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της  ομάδας του  κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ,  Στέλιος Καζάζης.

 

 «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για την ομάδα μου γιατί  ήταν η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου κρινόταν η είσοδος μας στην πρώτη 4αδα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί μπορεί να μην μας έφταναν οι δύο βαθμοί για την είσοδο μας στην τετράδα. Η ομάδα μας έπαιξε οριακά και ανταποκρίθηκε στον υπέρτατο βαθμό ειδικά στο πρώτο και στο τρίτο σετ  όπου μας πίεσε πολύ ο Ολυμπιακός. Ο αγώνας κρίθηκε στο καλό μπλοκ και στην άμυνα μας παρόλου που χάσαμε περισσότερα σερβίς από ότι έπρεπε.  Η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι έδειξε το πνεύμα του νικητή και του μαχητή».

Από την πλευρά του ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, που ήταν και από τους κορυφαίους δήλωσε: «Πήραμε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ γιατί χρειαζόμασταν τους 3 βαθμούς για να μπούμε 4αδα και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση σε συνδυασμό και με άλλα αποτελέσματα. Το θέλαμε περισσότερο αυτό το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό και το πήραμε».

Στο «PAOK Sports Arena» βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Τορνατώρος, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Γιώργο Ανδρέου. Στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του Ιορντάνοφ οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Βουλγαρία για να δουν τον συμπατριώτη τους να αγωνίζεται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ