Εκτυπώστε τη σελίδα
30-03-2013 00:23

Δικαίωση Μίλωνα, το κλάμα του Μπελί και το «στοπ» στις μεταγραφές του ΠΑΟ

Η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ Κωνσταντίνα Γεωργούλια στην πρώτη της συνεδρίαση εκδίκασε τις υποθέσεις μηδενισμού του Μίλωνα στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό την επομένη του θανάτου του Νίκου Σαμαρά.
Έκρινε πως δεν υπάρχει περίπτωση μηδενισμού του Μίλωνα στον εντός έδρας αγώνα με τον Παμβοχαϊκό παρά μόνο απώλεια αγώνα 3-0 όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Το θέμα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την διοίκηση, τους παίκτες και τους ανθρώπους του Μίλωνα καθώς αισθάνονται δικαιωμένοι για την απόφαση του να μην αγωνιστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του μεγάλου άσσου. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε η κατάθεση του εκπροσώπου του Μίλωνα Θανάση Μπελιγράτη ο οποίος φανερά συγκινημένος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες μετά την απώλεια του Σαμαρά, την σύγχυση αλλά και το βαρύ πένθος που οδήγησε τους παίκτες και τη διοίκηση στην απόφαση να μην αγωνιστούν.

* Με άλλη απόφαση επέβαλε στον Παναθηναϊκό απαγόρευση μεταγραφών για όσο χρόνο υφίσταται η τελεσίδικη απόφαση οφειλής στον Ανδρέα Ανδρεάδη. Δεν πρόκειται για την υπόθεση μηδενισμού που επέβαλε η ΕΕΑ καθώς αυτή θα εκδικαστεί το προσεχές διάστημα.

1 σχόλιο

  • Comment Link Τζιορίδης Κ. Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 10:53 posted by Τζιορίδης Κ.

    Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Νικόλα ΖΕΙΣ στις καρδιές μας.