Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-03-2013 21:31

Για τελικό μιλάει ο Ζαλμάς, ψυχραιμία το ζητούμενο στη Σύρο

Ένας ακόμα τελικός για τον Παμβοχαϊκό απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. Ο Νίκος Ζαλμάς καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα, ενώ ο λίμπερο των «πειρατών», Δημήτρης Γκαράς δηλώνει ότι η ομάδα του χρειάζεται να παραμείνει ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία.


«Οι τελικοί συνεχίζονται. Όπως κατέληξε η βαθμολογία, αν μιλάμε για το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, σίγουρα είναι αυτό με το Φοίνικα, στο οποίο θέλουμε τη νίκη, για να σφραγίσουμε την 2η θέση και να μπούμε με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι οφ. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι το ματς χρήζει ιδιαίτερης ψυχολογικής διαχείρισης είτε αυτό ήταν χαρά είτε λύπη, μετά το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Έπρεπε να προετοιμαστούμε για την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε κάνει καλή δουλειά όλο το χρόνο και πιστεύω ότι στο τέλος θα μας βγει. Χρειάζεται μεγάλη υπομονή από τους αθλητές σε όλη την διάρκεια τέτοιων μεγάλων αγώνων και πρέπει να έχουν περισσότερη θετική ενέργεια ο ένας με τον άλλον, κάτι που ενδεχομένως μας έλειψε σε κρίσιμες φάσεις στο Κύπελλο. Έαν χρησιμοποιήσουμε έξυπνα το σερβίς μας και έχουμε ηρεμία στο κομμάτι υποδοχή – επίθεση, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια πάντα και του κόσμου μας που περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο, πιστεύουμε πως θα σφραγίσουμε τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, την οποία, προσδοκούμε από την αρχή της σεζόν και ταυτόχρονα θα τερματίσουμε ψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο», δήλωσε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκόύ

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: «Δε νιώθουμε πίεση με τη μορφή του άγχους. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας. Αν έχουμε την απόδοση που είχαμε στον τελευταίο αγώνα, στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, είμαι βέβαιος πως θα νικήσουμε. Αρκεί βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι σε όλο τον αγώνα και ειδικά στα κρίσιμα σημεία».

Σχετικά άρθρα