1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2013 18:32

«Χωρίς φόβο και "καταστροφικές" σκέψεις»

Να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι τους και όχι στο σκορ ζητάει από τους παίκτες του, ο τεχνικός του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, πριν από το ντέρμπι απέναντι στον Άρη

«Πάμε να παίξουμε χωρίς φόβο και χωρίς να έχουμε σκορ στο κεφάλι μας. Αν σκεφτούμε πως θέλουμε νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ είμαστε χαμένοι. Τέτοιες σκέψεις φέρνουν την καταστροφή. Αν κοιτάξουμε τον εαυτό μας και έχουμε σταθερή απόδοση σε όλο το παιχνίδι θα έχουμε τύχη. Δεν σκεφτόμαστε ούτε το Αιγίνιο, ούτε τον Παναθηναϊκό αλλά μόνο το τι μπορούμε να κάνουμε. Ο Άρης μετά την ήττα από την Κηφισιά έχει χάσει το κίνητρο του αλλά αν θέλει μπορεί να παίξει πολύ καλά».

Από την πλευρά του ακραίος του Άρη Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Είναι ένα κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το γόητρο θέλουμε τη νίκη για την 6η θέση για να έχουμε πλεονέκτημα και να κλείσουμε καλά την κανονική περίοδο. Ξέρουμε πως και ο Ηρακλής καίγεται για τους βαθμούς. Κλείνουμε τα αφτιά μας και συγκεντρωμένοι θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το καλό της ομάδας μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ