1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2013 17:24

«Κρίσιμο ματς, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, κάτι που αναγωνρίζει ο τεχνικός του, Σάκης Μουστακίδης

«Όταν κάνεις προετοιμασία χωρίς τον βασικό σου πασαδόρο είναι βασικό πρόβλημα. Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Είναι πολύ κρίσιμο ματς. Πρέπει να πιάσουμε υψηλού επιπέδου απόδοση σε σερβίς και υποδοχή, ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και διάρκεια γιατί η Κηφισιά είναι από τις πιο δουλεμένες ομάδες της κατηγορίας και έχει ιδιαίτερη έδρα».


Από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης τόνισε: «Κυνηγάμε τη νίκη για να ανέβουμε στην 6η θέση που είναι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και το επιτυχημένο σερί, αλλά τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν. Ο Εθνικός έχει καλή και δυνατή ομάδα με νεανική φλόγα και ανεβασμένη ψυχολογία. Πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ