Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-03-2013 14:25

«Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου»

Τον κόσμο της Λαμίας στο γήπεδο κάλεσε ο Σλοβένος, Άλαν Κόμελ, πριν από την εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον ουραγό και υποβιβασμένο Μίλωνα για την τελευταία αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ.

«Στοχεύουμε στη νίκη που θα φέρει την ομάδα στην 8αδα και το εισιτήριο για την συμμετοχή της στη Βόλεϊ Λιγκ για άλλη μια χρονιά. Είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε για τη νίκη. Πάντα θα λέω στους φιλάθλους μας να έρχονται στο γήπεδο, να μας υποστηρίζουν και να μας δίνουν πρόσθετη ενέργεια ειδικά όταν δεν παίζουμε καλά. Είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο της βαθμολογίας για μας είναι το ίδιο. Δεν υποτιμούμε τον Μίλωνα. Μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον Α΄ γύρο ηττηθήκαμε στην έδρα του. Αν παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Από τη μεριά του, ο προπονητής του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης δήλωσε: «Θα θέλαμε να είναι διαφορετικά τα πράγματα για την ομάδα μας. Δυστυχώς είναι ο τελευταίος αγώνας στην κατηγορία αν και ο Μίλωνας με την προσπάθεια που έχει κάνει και τη συνέπεια που έχει δείξει αξίζει να είναι στην Βόλεϊ Λιγκ. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Πάμε να δώσουμε ότι μπορούμε για να τιμήσουμε τη φανέλα του συλλόγου και να αποδείξουμε την αξία μας».

Σχετικά άρθρα