1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2017 06:40

Παίρνει Τσαρκάτογλου η Παναχαϊκή

Συζήτηση με τον κεντρικό της ΕΑΠ Μίλτο Τσαρκάτογλου είχε η διοίκηση της Παναχαϊκής, που θα κάνει πρόταση για την απόκτηση του παίκτη. Ο Τσαρκάτογλου είναι μέλος της εθνικής εφήβων, ενώ αναδείχθηκε κορυφαίος επιθετικός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων στο οποίο η ΕΑΠ κατέκτησε την δεύτερη θέση. 
Το ΤΑΑ Παναχαϊκή  Πετοσφαίριση 2013 στα πλαίσια του προγραμματισμού και του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 καθώς και στα πλαίσια της προσπάθειας πλαισίωσης και στελέχωσης της ομάδας από νέους Πατρινούς αθλητές, ανακοινώνει  ότι χτες το απόγευμα, 16/05/2017, στα γραφεία του Σωματείου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αθλητή και μέλος της Εθνικής Εφήβων της Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ κ. Μίλτο Τσαρκάτογλου, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον συνεργασίας με την μορφή της υποσχετικής για μια αγωνιστική περίοδο.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και άμεσα αναμένεται η επίσημη πρόταση του Σωματείου μας για την απόκτηση του αθλητή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ