1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-04-2017 23:26

Γκολίτσης: «Κοντά και μακριά από την παραμονή»

Μετά την ανατροπή και τη νίκη απέναντι στην Κύζικο, ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης είπε:
«Είναι μία τεράστια ανατροπή που ίσως κρίνει την παραμονή μας. Είμαστε τόσο κοντά και τόσο μακριά από την παραμονή. Θέλουμε ακόμα μία νίκη για να τα καταφέρουμε. Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στον αγώνα. Ήμασταν πολύ νευρικοί αλλά σταδιακά βρήκαμε ρυθμό. Μπράβο σε όλη την ομάδα και ειδικά στους νεαρούς ακραίους που σήκωσαν το μεγάλο βάρος. Αξίζαμε τη νίκη. Ο δρόμος είναι ακόμα πολύ δύσκολος».

3 σχόλια

  • Comment Link ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 11:23 posted by ΑΠΣ ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

    Το επίπεδο της volleyleague του οποίου αποτελείτε αναπόσπαστο κομμάτι κ.Γκολίτση, δεν επιτρέπει εντολές του τύπου "να μην δοθούν μπάλες πριν την έναρξη της προθέρμανσης στην ομάδα της Κυζίκου για να μην μπορούν να κάνουν πάσσες οι πασσαδόροι στα πλαίσια του εγκλιματισμού στο γήπεδο της Κανήθου".
    Αυτές οι τακτικές αφορούν επίπεδο τριτοκοσμικής χώρας και η ιστορία σας απέδειξε ότι ο τρόπος για να κερδίσει μια ομάδα είναι η προπονητική τακτική και όχι η τακτική "μικρότητας" που εφαρμόσατε.
    Και για να μη βιαστείτε να δικαιολογηθείτε αυτό που αναφέρουμε μας το βεβαιώσαν 2 εκ των αθλητών του Ηρακλή Χαλκίδας.
    Εμείς πάντως στην Κύζικο θα σας καλοδεχτούμε στον εντός έδρας αγώνα μας, όπως κάναμε και στη διάρκεια της κανονικής περιόδου που κατά τη διάρκεια της πρωινής σας προπόνησης προσφέραμε στους αθλητές σας φρούτα και χυμούς καθώς και δύο εθελοντές που παρέμειναν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας για τις τυχόν ανάγκες σας.
    Καλή συνέχεια και πάνω από όλα : ευγενής Άμιλλα που θα πρέπει να διέπει το ευ αγωνίζεσθαι.

  • Comment Link Θεος Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 10:04 posted by Θεος

    Λιμπερακια μάλλον θα εχεις καφενείο και ξέρεις η μαλλον ουτε τα καφενεία Δεν σε παίρνουν και βγάζεις κόμπλεξ που δεν σε βοηθάει ο θεος

  • Comment Link Λιμπεράκι Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 06:08 posted by Λιμπεράκι

    Μεγάλε....ο Θεός σε βοήθησε!
    Ήταν τρελό καφενείο οι άλλοι χθες και σου κατσε μια χαρά !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ