1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-03-2017 21:27

Αυλαία στους Αγίους Θεοδώρους

Η Κύζικος νέας Περάμου θα υποδεχθεί τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της Volley League (22η αγωνιστική, 26/3, 18.00, Διαιτητές: Φραγκάκης, Μουλά Λ.).
Η Κύζικος Νέας Περάμου ισοβαθμεί στην 10η θέση μαζί με τον Ηρακλή Χαλκίδας και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Και οι δύο ομάδες μαζί με την Παναχαϊκή θα οδηγηθούν στα πλέι άουτ όπου θα γίνει η τελική μάχη για την παραμονή στην κατηγορία (μία ακόμα ομάδα θα ακολουθήσει την Ορεστιάδα στην Α2). Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό για να τονώσει το ηθικό της για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου θέλει να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση στη Νέα Πέραμο κλείνοντας με νίκη την κανονική περίοδο. Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν δεν αποκλείεται να κάνει πολλές αλλαγές και να δοκιμάσει πολλά σχήματα όπως άλλωστε συνηθίζει σε αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έχει το αγωνιστικό πλεονέκτημα.

* Στον Α΄γύρο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Κύζικο Νέας Περάμου με 3-0 (25-19, 25-20, 25-14).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ