1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-03-2017 23:46

Με προβλήματα ο Φοίνικας, ανεβασμένος ο Ηρακλής Χαλκίδας

Το ντέρμπι της Σύρου μεταξύ του Φοίνικα και του Ηρακλή Χαλκίδας ολοκληρώνει την πεντάδα των αγώνων που θα γίνουν την Τετάρτη για την εμβόλιμη αγωνιστική (20η αγωνιστική, 8/3, 18.00, Διαιτητές: Κουτσούλας, Φραγκάκης).
O Φοίνικας Σύρου προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και από εσωτερικές αλλαγές λόγω της αποχώρησης του Ματέο Πάρις, της προώθησης του Μανώλη Δημητριάδη στη θέση του βασικού πασαδόρου αλλά και των απουσιών από τις προπονήσεις του Σέρβου διαγωνίου Μίλια Μρντακ. Η συμμετοχή του τελευταίου παραμένει αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα παρότι ξεκίνησε προπονήσεις. Ο Λούκας Ζάρεκ είναι ανέτοιμος αλλά θα επιστρατευτεί, ενώ το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε είναι η ψύξη που έπαθε ο Παπαδόπουλος. Ο Φοίνικας με 30 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και θέλει να πετύχει τη 10η νίκη του. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την 4η θέση παρότι έχει δύσκολο πρόγραμμα με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας προέχεται από τις νίκες επί του Ηρακλή Πετ. και της Κηφισιάς και κρατάει την 9η θέση στη βαθμολογία. Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση διεκδικεί την 6η νίκη της. Όλοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στη Σύρο και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Στον Α΄γύρο στη Χαλκίδα ο Φοίνικας νίκησε 3-1 (27-29, 25-19, 25-21, 25-20)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ