1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2017 17:19

Μπατατζίμ: «Σε όσους με κάνουν καλύτερο»

Στο τεχνικό και ιατρικό τιμ του Παμβοχαϊκού και τους συμπαίκτες του αφιέρωσε το βραβείο του MVP o Ενρίκε Μπατατζιμ
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη διάκριση. Την τελευταία εβδομάδα πριν τον αγώνα με τον Φοίνικα ήμουν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση γιατί ένιωθα δυνατός. Ξεπέρασα τον τραυματισμό στον ώμο μου που με ταλαιπώρησε αρκετά και αισθάνθηκα πολύ δυνατός. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την φυσιοθεραπεύτρια Κατερίνα Μπίτζιου και του εξωτερικού συνεργάτη της ομάδας Γιώργου Κόκορη. Τους αφιερώνω τον τίτλο του MVP όπως και σε όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου που με βοηθούν να βελτιώνομαι καθημερινά ως αθλητής και ως άνθρωπος».
Σχετικά με τη συνέχεια της πορείας του Παμβοχαϊκού είπε: «Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε ελεύθερα για να πάρουμε την πρόκριση. Εχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Στα πλέι οφ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο αρκεί να έχουμε όλοι οι αθλητές υγεία. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Με βοηθάει πολύ να βελτιώνομαι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ