Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2017 19:58

Πρόκληση για τον Εθνικό, να διατηρηθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε ένα από τα αυριανά ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League «Πάμε Στοίχημα» (15η αγωνιστική, 4/1, 17.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης).
Η ομάδα του Εθνικού παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό και το ίδιο στοχεύει να κάνει και αυτή τη φορά παρότι κατά μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει τον μεγάλο στόχο της παραμονής αλλά και της 8αδας. Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς και στο +11 από την Παναχαϊκή που είναι στην 9η θέση. Την Πέμπτη δόθηκε φιλικό με την Ορεστιάδα το οποίο νίκησε με 3-1 σετ στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την εβδομάδα του Λιγκ Καπ όπου μετά την ήττα στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό έκανε ανασύνταξη δυνάμεων για μία δύσκολη περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να πάρει τη νίκη στην Αλεξανδρούπολη ώστε να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας και να έχει διπλό όφελος από τις βαθμολογικές απώλειες που θα έχουν οι άλλοι δύο βασικοί του αντίπαλοι που θα μονομαχήσουν την Δευτέρα στο «Παλατάκι».