1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2017 21:02

Ο... ελληνικός Ηρακλής κόντρα στην ενισχυμένη Κύζικο

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στο κλειστό της Μίκρας μεταξύ του γηπεδούχου Ηρακλή και της Κυζίκου Νέας Περάμου για την 14η αγωνιστική της Volley League (21/1, 18.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος).
Μετά τις αποχωρήσεις των ξένων ο Ηρακλής συνεχίζει με αμιγώς ελληνικό ρόστερ, ενώ η παραμονή στη κατηγορία έχει σχεδόν επιτευχθεί. Όπου βρίσκουν την ευκαιρία οι Έλληνες παίκτες του δείχνουν τον εγωισμό και την αγωνιστική τους αξία και κατακτούν νίκες όπως έγινε στον αγώνα με την Ορεστιάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ηρακλής ηττήθηκε στη Σύρο 3-0 και ισοβαθμεί στους 22 βαθμούς μαζί με Φοίνικα και Κηφισιά.

Παράλληλα είναι μία καλή ευκαιρία για να δει η ομάδα τις δυνατότητες της, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Η Κύζικος Νέας Περάμου «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια της να μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Λάιου θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον βραζιλιάνο ακραίο Ιγκόρ Ντε Σόουζα (26/08/1990, 1.89, ακραίος - λίμπερο) που πήρε τη θέση του Αλεξάντερ Τομίλιν.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ηρακλής νίκησε με 3-1 έδρα στη Πέραμο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ