1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2017 21:43

Καλμαζίδης: «Αντι - Γκόμεζ πριν το Λιγκ Καπ»

Ο προπονητής της ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στον ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Arena Fm για την 
Για το ταξίδι στη Σύρο: Ευτυχώς πετούσαμε 11 η ώρα προχτές και στις 12 μάθαμε ότι έκλεισε το αεροδρόμιο. Ήμασταν λίγο τυχεροί.

Αν χάρηκαν για τη νίκη: Εμείς, προπονητές και παίκτες, έχουμε ζόρι, αγωνία και ένταση για να τα καταφέρουμε. Όταν τελείωσε και κερδίσαμε είχαμε ανακούφιση και χαρά. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα νομίζω. Η ομάδα της Σύρου έπαιξε πολύ καλά, ελεύθερα χωρίς άγχος. Βγάζουν πάντα όλες οι ομάδες τον καλύτερο τους εαυτό όταν αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή.

Για την κατάσταση της ομάδας και αν έχει στόχο μόνο τα αποτελέσματα ή να βρει την ομοιογένεια της μέσα από πολλά προβλήματα: Θέλουμε και τις νίκες και να δημιουργήσουμε μία σταθερή πορεία και εικόνα και αυτοματισμούς, αλλά έχουμε παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά αυτή την εξέλιξη, τραυματισμούς και αρρώστιες. Από την αρχή της σεζόν είχαμε πολλές τέτοιες δυσκολίες. Ελπίζω αυτό που έχω στο μυαλό μου να το πετύχουμε, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σκληροί στο τέλος.

Για την επιλογή του Σωτηρίου αντί του Σακόγλου στη διάρκεια του χτεσινού αγώνα: Δεν ήταν λογική εξέλιξη. Ο κάθε προπονητής έχει εναλλακτικά πλάνα στο μυαλό του. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα. Και ο Σακόγλου πήγε χτες πολύ καλά και φαίνεται και από τα στατιστικά, απλά μερικές φορές χρειάζεται από τον προπονητή να κάνει μία αλλαγή να επηρεάσει τη ροή του αγώνα και την ψυχολογία και άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Χτες μας βοήθησε νομίζω.

Για τις αναγκαστικές αλχημείες που πρέπει να κάνει: Δεν είναι ότι καλύτερο αυτό, είναι δύσκολο. Χτες είχαμε απώλεια του βαθμού, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο μας. Αυτά υπάρχουν στον αθλητισμό, οι τραυματισμοί που είχαμε στο τμήμα. Ο Γκόμεζ είναι ο ηγέτης μας, δεν είναι ένας απλός παίκτης για εμάς και όταν απουσιάζει επηρεάζει αυτό την ομάδα. Παρ όλα αυτά τα παιδιά νομίζω ότι βγάζουν το φίδι από την τρύπα παίζοντας πολλές φορές ρόλους που δεν έχουν συνηθίσει. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες δυναμώνει η ομάδα, αν και κάποιες φορές έχουμε το κόστος της απώλειας των βαθμών.

Για το αν έγινε ό,τι έπρεπε με τον Γκόμεζ ή αν έπρεπε να έχουν άλλη απόφαση: Πάντα υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά. Νομίζω ότι έγινε ό,τι έπρεπε. Όταν περάσει ένα γεγονός μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά εμείς έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία με βάση όλους τους γιατρούς που μιλήσαμε και τους παράγοντες που πήραν αυτή την απόφαση και οφείλαμε να δώσουμε χρόνο και στον Γκόμεζ. Δεν είναι μόνο πόσες μπάλες θα τελειώσει, ο Γκόμεζ είναι η κινητήρια δύναμη στην ομάδα και έπρεπε να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία, αλλιώς δε θα νιώθαμε καλά. Είμαστε τυχεροί στην ατυχία μας που έγινε αυτό με τον Γκόμεζ τώρα. Τώρα έχουμε χρόνο να βρούμε κάτι διαφορετικό και πιστεύω ότι θα το κάνουμε μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές.

Για την προσπάθεια να βρεθεί παίκτης στη θέση του Γκόμεζ: Υπάρχουν παίκτες που είναι στην αγορά, είναι κάποιες αγορές που κλείνουν στο Πουέρτο Ρίκο, στην Κίνα και στην Ευρώπη. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν θα είναι αύριο ή σε μία εβδομάδα, αλλά ελπίζω το συντομότερο. Υπάρχει και το Λιγκ Καπ, αν και αυτό που λέω είναι πως διαλέγω να είμαστε καλύτεροι στο τέλος του πρωταθλήματος. Αν μπορούσαμε να τον έχουμε πριν τον Λιγκ Καπ θα ήταν ιδανικό. Δεν αποκλείω να είναι από την Ελλάδα ο αντικαταστάτης, θα δούμε. Λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από διάφορους για παίκτες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ