1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2016 21:06

Λάιος: «Ξέρουμε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε»

Ο Γιάννης Λάιος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό και έκανε τον απολογισμό της Κυζίκου για το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

«Σήμερα παίξαμε καλό βόλεϊ. Υπήρχαν βέβαια τα λάθη αλλά ήμασταν κοντά στο σκορ στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο μετά τα μισά μας δυσκόλεψαν στην υποδοχή και το σκορ ξέφυγε. Η ομάδα όμως έπαιξε καλά όμως ειδικά οι Λυκούρεσης, Σονάρι και ο Τομίλιν με υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Χάσαμε όμως με αξιοπρέπεια».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Το βασικό ήταν ότι νικήσαμε τους 2 ανταγωνιστές μας. Χάσαμε βέβαια κάποιους βαθμούς από άλλες ομάδες που μπορούσαμε να είχαμε πάρει. Χάσαμε ευκαιρία με την Κηφισιά, τον Παναθηναϊκό και θα μπόρούσαμε να είχαμε καλύτερη συγκομιδή. Τον δρόμο μας τον ξέρουμε και θα συνεχίσουμε την δουλειά».

Αχιλλεόπουλος: «Περισσότερο ανταγωνιστικοί στον δεύτερο γύρο»

Ο λίμπερο της Κυζίκου Γιάννης Αχιλλεόπουλος δήλωσε: «Ξέραμε από την αρχή με ποιον παίζαμε σήμερα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και μαζί με τις απουσίες που είχαμε το παιχνίδι έγινε ακόμη δυσκολότερο. Παρόλα αυτά θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά με μία καλή εμφάνιση και πιστεύω ότι σε αρκετά σημεία του αγώνα ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Μας έλειπε η αυτοπεποίθηση στον πρώτο γύρο και γενικά νομίζω ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας με τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Ουσιαστικά αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και να πάρουμε βαθμούς και από άλλες ομάδες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ