1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2016 00:41

Μπεκιάρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλέψουμε»

Αφού αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ορεστιάδας Σωτήρης Μπεκιάρης μίλησε για την δύσκολη συνέχεια της ομάδας του και δήλωσε πως θα παλέψει για να σωθεί η ομάδα.
«Το παιχνίδι με τα προβλήματα που έχουμε, δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα. Βάλαμε κάποιους έφηβους στο παιχνίδι, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πρέπει να παλεύεις. Έτσι είναι και στη ζωή, πρέπει να παλεύεις. Θα προσπαθήσουμε να ανασυγκροτήσουμε την ομάδα, θα ξεκινήσουμε με το παιχνίδι στη Πάτρα. Αν μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις τον Δεκέμβριο θα είναι ευχής έργον, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Ράπτης: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ράπτης δήλωσε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε δυσκολίες. Από κει και πέρα προχωράμε και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ότι έχουμε τις ακαδημίες κοντά μας και έχουμε παραγωγή παικτών. Εμείς θα πάμε στην Πάτρα με καλή ψυχολογία, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ