1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2016 02:52

Έφυγε και ο Οικονόμου από την Ορεστιάδα

Οι Αναστασιάδης και Καρασαβίδης άνοιξαν την πόρτα από την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε η τιμ μάνατζερ της ομάδας Στέλλα Σταματοπούλου που παραιτήθηκε και από μέλος του ΔΣ του ΤΑΑ αλλά και του Ερασιτέχνη ΑΟΟ, μετά ο προπονητής Πλάμεν Κριστόφ που κοουτσάρισε μόλις για ένα παιχνίδι και σήμερα την σκυτάλη πήρε ο Ναπολέων Οικονόμου.


Ο 22άχρονος ακραίος έγινε ο τρίτος παίκτης που αποχωρεί από την Ορεστιάδα και το πέμπτο άτομο που φεύγει μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα από τον ιστορικό σύλλογο, που «αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση», όπως σχολιάζουν όλες σχεδόν οι αθηναϊκές ιστοσελίδες.

Σε αντίθεση με τους Αναστασιάδη και Καρασαβίδη, ο Οικονόμου είναι παλιό στέλεχος στην ομάδα, αφού αποτέλεσε μέλος της και την περσινή αγωνιστική σεζόν. Έπειτα από 1.5 χρόνο παρουσίας στην Ορεστιάδα, ο νεαρός Γιαννιώτης ακραίος ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την αποχώρησή του από τους «πράσινους» και με  δήλωση του εύχεται την αγωνιστική ανάκαμψη του Αθλητικού Ομίλου.

«Μετά από 1.5 χρόνο συνεργασίας με τον ΑΟ Ορεστιάδας αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους! Εύχομαι στην ομάδα την γρηγορότερη αγωνιστική της ανάκαμψη, καθώς είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα και κληρονομιά και δεν της αρμόζει η θέση στην οποία βρίσκεται», ανέφερε στη δήλωση του ο Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θρακιώτες είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό, ενώ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που το απόγευμα της Δευτέρας νίκησε με 3-1 στην Χαλκίδα τον τοπικό Ηρακλή και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς ήττα. Πλέον το καράβι του ΑΟΟ δείχνει ημιβυθισμένο, μπάζει από παντού νερά και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα…

thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ