1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2016 20:50

Παρέμβαση Ταρνατόρου για τα προβλήματα της Ορεστιάδας ζητά ο ΠΑΣΑΠ

Ο ΠΑΣΑΠ ζητά την παρέμβαση του προέδρου της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρου για να λυθούν τα προβλήματα των αθλητών της Ορεστιάδας σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσής τους
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

To ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. με σημερινή του επιστολή προς την Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για απαράδεκτες τακτικές και συμπεριφορές της διοίκησης της Ορεστιάδας προς αθλητές, σύμφωνα με σοβαρές καταγγελίες των μελών και αθλητών της ακριτικής ομάδας στο Σύνδεσμό μας.

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. επισημαίνοντας λεπτομερώς τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι αθλητές, τόσο σε θέματα οικονομικού χαρακτήρα, όσο και σε συνθήκες διαβίωσης, ζητάει από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κ. Παντελή Ταρνατόρο να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά θέματα που αποτελούν πλήγμα, όχι μόνο για το γόητρο του αθλήματος και την ιστορία του συλλόγου, αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια των αθλητών.

Εν αναμονή των προσωπικών ενεργειών του προέδρου της ΕΣΑΠ, που θα οδηγήσουν στην άμεση διευθέτηση του παραπάνω σοβαρού ζητήματος και αιτήματος των αθλητών, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ως φορέας των μελών-αθλητών δηλώνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για την προάσπιση των αθλητών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ