1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-11-2016 00:22

Γκολίτσης: «Θα τονωθεί η ψυχολογία μας»

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έγραψε ιστορία καθώς πήρε την πρώτη του νίκη στη Volley League και ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης είπε:
«Με εξαίρεση τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουμε δείξει καλή εικόνα. Επιτέλους πήραμε την πρώτη μας νίκη για να τονωθεί η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των παιδιών ώστε να παίξουμε πιο ελεύθερα. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε καλή υποδοχή, σερβίς και ανάπτυξη, ενώ η Ορεστιάδα δε μας πίεσε και έκανε λάθη. Στο 3ο σετ παίξαμε καλύτερα πάνω στο φιλέ και πήραμε δίκαια τη νίκη. Θέλαμε σε αυτή την πρώτη 4αδα να έχουμε 6 βαθμούς. Έχουμε 3 και ψάχνουμε μία νίκη για να είμαστε κοντά στην 8η θέση ώστε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ ή να μπούμε στα πλέι άουτ με πλεονέκτημα».

Ο εβρίτης πασαδόρος του Ηρακλή Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Δεν ήταν εύκολος αγώνας. Είχε σκαμπανεβάσματα και για τις δύο ομάδες επειδή ήταν σημαντικό για τη βαθμολογία. Εμείς ήμασταν πιο αποφασιστικοί στους κρίσιμους πόντους και κάναμε λιγότερα λάθη. Προετοιμαζόμασταν μέρες για αυτό το ματς, είχαμε καλή ψυχολογία και είχαμε αποφασιστικότητα. Κάνουμε πολύ δουλειά και σήμερα πήραμε δίκαια αυτό που θέλαμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ