Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-03-2013 19:54

«Η νίκη είναι μονόδρομος»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Μίλωνα και ο προπονητής του, Στέλιος Καζάζης δεν κρύφτηκε. Μίλησε για επιβεβλημένη νίκη, την ώρα που ο τεχνικός της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, Χρήστος Ντόζης θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την αποφυγεί του υποβιβασμού.


«Η νίκη είναι μονόδρομος στο προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ώστε να υπάρχουν οι πιθανότητες για την είσοδο μας στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος. Η σοβαρότητα, η διάθεση και τα θέλω μας για τη νίκη είναι τα στοιχεία που καθορίσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Παρόλο που ο αντίπαλος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μέσα στην έδρα του έχει κάνει νίκες εκπλήξεις που αν συνεκτιμήσουμε και την ιδιομορφία του γηπέδου του πρέπει όλα αυτά να τα λάβουμε πολύ σοβαρά στα υπ όψιν μας και να είμαστε προσεκτικοί», δήλωσε ο Καζάζης.

«Δύο παιχνίδια έμειναν για την ομάδα μου και θα εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες για κάτι καλό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει στην 4αδα αλλά θα είναι η ομάδα που θα έχει και την πίεση. Έχουμε καλή ψυχολογία και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Ντόζης