Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2016 21:19

Στεφάνου: «Βόλεϊ υψηλού επιπέδου στο Ρέντη»

Ο Γιώργος Στεφάνου μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του ερασιτέχνη Ολυμπιακόύ στο «Κανάλι 1» του Πειραιά για τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού και τη συνέχεια στης σεζόν.

«Η αλήθεια είναι πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη χρονική στιγμή είναι πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και βεβαίως δεν βρισκόμαστε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Είναι καλό που το εφετινό ρόστερ απαρτίζεται από ταλαντούχους αθλητές που έχουν τεράστια όρεξη για υψηλές διακρίσεις και από παίκτες με μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες διακρίσεις. Πιστεύω πως μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θα παρουσιάσουμε το αγωνιστικό προφίλ που θέλουμε όλοι μας.

Εχουμε προσθήκες νέων ξένων παικτών. Οι Ελληνες παίκτες λίγο – πολύ γνωριζόμαστε αγωνιστικά μεταξύ μας. Για να μάθουμε όμως καλά το παιχνίδι των παικτών που ήρθαν από το εξωτερικό και να αποκτήσουμε ομοιογένεια θα χρειαστούμε πολλά παιχνίδια και προπονήσεις. Δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Μετά τον πρώτο γύρο, λοιπόν, θα έχουμε ασφαλή άποψη και για τη δική μας ομάδα αλλά και για τους αντιπάλους μας. Το μόνο που εύχομαι είναι να είμαστε υγιείς και να μην ταλαιπωρηθούμε από τραυματισμούς».

«Αυτή την αστάθεια της ομάδας την είδατε όλοι και στο νικηφόρο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Δεν μπορούμε ακόμη να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του δείξαμε δείγματα της ποιότητας της ομάδας. Βασικός στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας και να αποκτήσουμε διάρκεια».

«Η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια μας είναι και σημαντική αλλά και ουσιαστική. Βοήθησαν πολύ στο ματς με τον Παμβοχαϊκό. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας. Είναι ο επιπλέον συμπαίκτης μας. Εφέτος έχουν έναν επιπλέον λόγο να έρχονται στο Ρέντη αφού θα απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

«Θέλω να βλέπω παιχνίδι – παιχνίδι, προπόνηση – προπόνηση την ομάδα. Καλό θα είναι να μην κάνουμε μεγάλες δηλώσεις αλλά να αποδεικνύουμε εμπράκτως μέσα από τα παιχνίδια ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

«Ο Ολυμπιακός με έργα και όχι με λόγια έχει δημιουργήσει το πιο ασφαλές αθλητικό περιβάλλον, όχι μόνο στο δικό μας άθλημα αλλά σε όλα τα σπορ του καλλιεργεί. Η Διοίκηση με τη βοήθεια και των μελών και των φιλάθλων έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για όλους τους αθλητές να ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας και να μην έχουμε άλλα θέματα που να μας προβληματίζουν».