1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2016 23:22

Λάιος: «Πρέπει να βρούμε λύση στα σκαμπανεβάσματα»

Ο Γιάννης Λάιος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν βρήκε αντίδοτο απέναντι στον Μπόγιαν Γιορντάνοφ και στο ότι η ομάδα του είναι νεανική και κάνει αρκετά λάθη απειρίας.
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό μπλοκ, ο Γιορντάνοφ πέρασε σχεδόν όλες τις μπάλες αλλά φτάσαμε το παιχνίδι μαζί στο τέλος με την Κηφισιά. Στο πρώτο σετ ενώ ήμασταν μπροστά, είχαμε ένα σερί 6-0 με τον Παπαγγελόπουλο στο σερβίς, αλλά στο τέλος χάθηκε στη λεπτομέρεια με ένα λάθος του διαγώνιου μας. Στο δεύτερο σετ ήμασταν χειρότεροι και χάσαμε πολλά σερβίς, με αποτέλεσμα να αλλάξω τη μισή βασική εξάδα. Πήραμε ένα σετ γιατί η Κηφισιά είχε μία πτώση, ενώ και στο τέταρτο σετ μετά είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Είναι το 5ο σετ φέτος που χάνεται από έλλειψη εμπειρίας και με δικά μας λάθη. Δεν μπορώ να καταλήξω σε μία τελική εξάδα γιατί έχουν όλοι πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, σε αγώνα και προπόνηση. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Σαρικεΐσογλου: «Πολλά λάθη μετά τον 20ο πόντο»

«Ήμασταν αρκετά μακριά για να συζητάμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα κοιτάει να παίρνει κάθε φάση, κάθε πόντο, κάθε σετ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε για άλλη μία φορά να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε βρει ακόμα την ταυτότητά μας, η ομάδα μοντάρεται και με αρκετή απειρία. Κάνουμε αρκετά αβίαστα λάθη μετά τον 20ο πόντο και αυτά μας έχουν στοιχίσει σήμερα, όπως και την προηγούμενη βδομάδα με τον Παναθηναϊκό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ