Εκτυπώστε τη σελίδα
26-10-2016 23:15

Μέρτεν: «Δουλειά σε όλους τους τομείς»

Ο Μίκαελ Μέρτεν τόνισε πως οι παίκτες του πήραν εμπειρίες απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, λέγοντας ωστόσο ότι πρέπει να δουλέψουν ακόμα πολύ αυτός και οι παίκτες του σε όλους τους τομείς.
«Ηταν πολύ δύσκολο για μας. Παίξαμε με τον πρωταθλητή. Πήραμε μία καλή εμπειρία απένταντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Υπήρχαν στιγμές που σταθήκαμε καλά αλλά γενικά χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά σε όλους τους τομείς. Εχουμε μπροστά μας δέκα ημέρες για να προετοιμαστούμε για τον δύσκολο αγώνα με τον Φοίνικα».

Αναστασιάδης: «Πολλά λάθη στη πίεση»

Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Τάσος Αναστασιάδης είπε: «Ήταν καλή ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλύτερο με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα κάνουμε λάθη στην πίεση. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή άμυνα στα κρίσιμα σημεία ενώ εμείς κάναμε λάθη. Έχουμε νεανική ομάδα. Συνεχιζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link ανωνυμος Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 11:42 posted by ανωνυμος

    ρε αναστασιαδη βαλε το βιντεο του αγωνα και θα δεις οτι ησουν μακραν ο χειροτερος παικτης του γηπεδου!!! αν δεν βελτιωθεις η ομαδα οχι μονο θα χανει αλλα δεν θα παιρνει ουτε ενα σετ. Το χειροτερο ηταν οτι μετα το ματσ ολο γελακια και μαγκιες στο παγκο!!!!
    το ματσ με την χαλκιδα θα ειναι κομβικο!!!!
    ξυπνα και παιξε βολλευ, αλλιως ο μποζιδης και ο ραπτης!!! ο μικρος ειναι καλυτερος απο εσενα!!!

    αλλα και ο αλλος στο παγκο τραγικος
    κοιμηθηκε και δεν αλλαξε τον πασαδορο
    απο οτι φαινεται κανει διακοπες!!!!