1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2016 20:07

Καρασσαβίδης: «Η Ορεστιάδα έχει βαριά φανέλα»

Ο λίμπερο της Ορεστιάδας Βασίλης Καρασαββίδης ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και σήμερα τον αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά, μετά το Λιγκ Καπ πριν δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

«Η αλήθεια είναι πως στον πρώτο αγώνα που δώσαμε στη Θεσσαλονίκη για το Λιγκ Καπ όταν μπήκα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Ορεστιάδας ένιωσα πολύ περίεργα. Τώρα είμαι καλύτερα και το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην ομάδα μου. Ξέρω πως η Ορεστιάδα έχει βαριά φανέλα και έναν δύσκολο στόχο που είναι η παραμονή. Εχω αφοσιωθεί για να πετύχουμε. Ηρθα στην Ορεστιάδα για να πάρω αγώνες και να έχω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν. Εχουμε την πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία που έχει λίγες ημέρες προετοιμασίας. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Σε σχέση με πέρυσι η Ορεστιάδα δεν έχει κάνει προετοιμασία με όλους τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και προβλέπω πως θα γίνει καλός αγώνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ