1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2016 22:14

Συνοδινός: «Θέλουμε δουλειά στην υποδοχή»

Ο προπονητής τη Παναχαϊκής Μανώλης Συνοδινός που έκανε ντεμπούτο με την Παναχαϊκή στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» δήλωσε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Χάσαμε το 1ο σετ με πολλά λάθη στην υποδοχή. Ισορροπήσαμε τον αγώνα στο 2ο και στο 3ο σετ βελτιώνοντας την υποδοχή μας και πιέζοντας με το σερβίς μας. Η απουσία του Λιβαθηνού και ο τραυματισμός του Ρουμελιώτη μας έχουν κοστίσει στον ρυθμό και στην αυτοπεποίθηση. Καθοριστικό σημείο ήταν το 21-21 του 2ου σετ όπου ο Ολυμπιακός μας πήρε σερί 4-0 με δικά μας λάθη. Θέλουμε δουλειά στην υποδοχή, αλλά υπήρχαν και τομείς που πήγαμε καλά όπως το μπλοκ. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συνεχίζουμε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο που γέμισε το γυμναστήριο της Παναχαϊκής».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 04:44 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Μανώλη,
    Δεν φταίει η υποδοχή αλλά η κακή μέρα του Νίκου. Εάν είχαμε τον Ντονά στην ομάδα, θα έκανες αλλαγή και πιθανόν άλλο το τελικό αποτέλεσμα.
    Πάμε τώρα στο Μεντς για την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα.
    Σε παρακαλώ όμως, δώσε εσύ καμιά οδηγία στα ταιμ-ουτ και μην αφήνεις τους παίκτες, όσοι εμπειρία και να έχουν. Είναι κακή εικόνα προσωπικά γι’ σένα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ