Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2013 19:15

Το ξέσπασμα του Χατζηηλιάδη και η συνέχεια με τον Μίλωνα

Δημήτρης Χατζηηλιάδης (αριστερά) Δημήτρης Χατζηηλιάδης (αριστερά) ©newsports.eu
Ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χατζηηλιάδης, μίλησε στον Sport 103 Fm για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, την κραυγή του μετά τον τελευταίο πόντο που πήρε ο ίδιος αλλά και το επικείμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα.

 

Συγκεκριμένα, για την έντονη αντίδρασή του στον τελευταίο πόντο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή έβγαλα από μέσα μου την ένταση και την πίεση 20 ημερών. Ήταν ένα ξέσπασμα που είχε να κάνει και με εμένα προσωπικά, αφού δεν έκανα καλά κάποια πράγματα, αλλά κι η ομάδα είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση ύστερα από αυτό το άσχημο σερί που είχε προηγηθεί».

Και συμπλήρωσε για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα: «Είχαμε αδικήσει και τους εαυτούς μας και τον προπονητή μας για τη δουλειά που κάναμε, αλλά ευτυχώς η ομάδα αντέδρασε σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε πλέον την τύχη στα χέρια μας».

Ενώ αναφορικά με τον αγώνα με τον Μίλωνα, ανέφερε: «Η θέση του αντιπάλου μας δεν είναι εικονική, αφού δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα χάσει ο αντίπαλος, αλλά να μπούμε μέσα στο γήπεδο για να κερδίσουμε εμείς και να πάρουμε μια καθαρή νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο μας».

Σχετικά άρθρα