1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2016 22:28

Ο Παμβοχαϊκός 4-0 την Κύζικο πριν την πρεμιέρα του Λιγκ Καπ

Ο Παμβοχαϊκός νίκησε με 4-0 σετ την Κύζικο Νέας Περάμου σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας που έγινε στο Βραχάτι. Μετά την κατάκτηση των τριών σετ οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν να παιχτεί και 4ο σετ που πήρε και πάλι η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα.
«Ηταν η πρόβα τζενεράλε πριν το Λιγκ Καπ. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης αλλά έχουμε και χρόνο να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο Δεληκώστας.

Ο προπονητής της Κύζικου Γιάννης Λάιος είπε: «Είχαμε σε κακή μέρα την υποδοχή μας. Δοκιμάσαμε αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Δεν έχουμε άλλο φιλικό. Πάμε στη Σύρο για το Λιγκ Καπ».

Ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει τον όμιλο του Λιγκ Καπ όπου θα αγωνιστούν ακόμα ο Παναθηναϊκός και η Παναχαϊκή, ενώ η Κύζικος θα αγωνιστεί στον όμιλο της Σύρου με αντιπάλους τον Φοίνικα και τον Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015.

Tα σετ: 4-0 (25-20, 25-21, 25-18, 25-20)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ ΓΑΣ (Δεληκώστας): Μπατατζίμ, Πέτι, Ζιβάνοβιτς, Γκράχαμ, Πελεκούδας, Τζελάτι / Τσαδήμας (λ), Αγγελόπουλος, Γεωργίου.
ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κατσανεβάκης, Κρέτσης, Περέιρα, Μπεκιάρης, Τόμιλιν, Λυκουρέσης / Πολυχρονιάδης (λ), Γκούλακ, Σαρικεΐσογλου, Δρογκάρης, Θεοδωρόπουλος, Κογκαλίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ