1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-10-2016 13:07

Ντεμπούτο Σαφράνοβιτς στο φιλικό με τη Νίκη Αιγινίου

Παράλληλα με τις διπλές προπονήσεις ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.
Μετά τον Ηρακλή Χαλκίδας, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα αντιμετωπίσει, σήμερα (05/10/2016), την Νίκη Αιγινίου, σε έναν αγώνα που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος από την Δευτέρα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Από την φιλική αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς, Δημήτρης Γκαράς, Θάνος Τερζής, Ανδρέας Ανδρεάδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

«Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:30 στο PAOK Sports Arena με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για τους φιλάθλους.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα!

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA, από το τηλεφωνικό κέντρο της Tickethour και μέσω internet.
(Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ)

*Για την Τετάρτη 05/10/2016 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρατείνεται μέχρι την έναρξη του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ-Νίκης Αιγινίου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ