1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2013 19:41

«Η πρώτη μου διάκριση MVP αφιερωμένη στην ομάδα»

Στα 28 του χρόνια ο Γιάννης Παντακίδης δείχνει περισσότερο ώριμος από ποτέ στα γήπεδα του βόλεϊ. Στην εφετινή σεζόν έχει σταθερά υψηλή απόδοση που κορυφώθηκε στο 3-1 του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου στην Πυλαία κλείνοντας την άσχημη παρένθεση τεσσάρων χαμένων αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και League Cup. Γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1985 (ύψος 1μ.97) έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Έχει και έναν αδελφό, τον Μάκη.


Το βάπτισμα του πυρός το πήρε το 1999 στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου όπου ο Αριστοτέλης είχε κάνει εκπληκτική πορεία και πήρε θέση για τα τελικά της Ξάνθης. Στον ημιτελικό με τον Ηρακλή είχε κάνει το ντεμπούτο του και παρότι ο «γηραιός» είχε νικήσει 3-0 ο αγώνας σημάδεψε την καριέρα του 14χρονου τότε Παντακίδη.

Στα προημιτελικά ο Αριστοτέλης είχε νικήσει 3-0 τον ΠΑΟΚ και ο δικέφαλος έμελλε να είναι η ομάδα που στιγμάτισε την καριέρα του Παντακίδη. Το καλοκαίρι του 2005 σε ηλικία 20 ετών πήρε μεταγραφή από τον Αριστοτέλη στον ΠΑΟΚ στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Ακολούθησε το πέρασμα του στον Γ.Σ.Λαμίας όπου είχε μία μοναδική εμπειρία και από το καλοκαίρι του 2012 γύρισε πάλι στον ΠΑΟΚ.

«Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP και είμαι χαρούμενος. Αφιερώνω τον τίτλο στους συμπαίκτες μου, στην ομάδα και σε όσους με έχουν στηρίξει. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μπούμε στην 4αδα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος», λέει ο 28χρονος κεντρικός και συμπληρώνει: «Το εφετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο. Περάσαμε δύσκολη περίοδο με τέσσερις ήττες. Το πρόβλημα ήταν κυρίως ψυχολογικό και όχι αγωνιστικό. Δεν έφταιγαν οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, όσο ορισμένες συγκυρίες που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Είμαστε μέσα στο στόχο της 4αδας και αυτό μετράει για μας. Κάνουμε πολύ δουλειά στο γήπεδο και φάνηκε με τον Φοίνικα. Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και την πήραμε. Έχουμε δύο δύσκολα ματς με Μίλωνα και Ολυμπιακό όπου στόχος μας είναι οι δύο νίκες για να προκριθούμε στην 4αδα».

πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ