Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
19-09-2016 23:36

Κοτσιλιάνος: «Διαφορετικό ξεκίνημα»

«Ηταν μια απόφαση, για την οποία χρειάστηκα λίγο χρόνο για να καταλήξω. Πρόκειται για διαφορετικό ξεκίνημα. Με το τέλος του Ολυμπιακού Κύκλου μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τον επόμενο θα ασχοληθώ με τη σάλα και την Παναχαϊκή». Αυτά τόνισε ο πρωταθλητής Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Γιώργος Κοτσιλιάνος, όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ρωτήθηκε για την απόφασή του να επιστρέψει στη σάλα, αλλά και στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής.


-Τι μπορείς να δώσεις στην Παναχαϊκή ερχόμενος από την άμμο;

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό όπου χρειαστεί για την ομάδα.Νομίζω ότι μπορώ να αξιοποιηθώ με κάποιο τρόπο όπως πιστεύει ο κόουτς Συνοδινός. Σίγουρα έχω μαζέψει εμπειρίες τόσα χρόνια αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο σε Παγκόσμια τουρνουά στο μπιτς-βόλεϊ, αλλά μιλάμε για διαφορετικό άθλημα. Βέβαια σε κάποια κομμάτια και κυρίως στο πνευματικό, σε υψηλό επίπεδο ο αθλητισμός έχει κοινά σημεία. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και ελπίζω να τα καταφέρω».

-Σε τί μοιάζει ο μπιτς-βόλεϊ με το βόλεϊ;

«Τεχνικά έχουν κάποια κοινά στοιχεία. Ομως στην τακτική έχουν μεγάλες διαφορές».

-Εσύ επιστρέφεις οριστικά στη σάλα, αφού και ο συμπαίκτης σου στην άμμο στην Εθνική ομάδα, Νίκος Ζουπάνις, αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού;

«Αυτό θα το δούμε προϊόντος του χρόνου. Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς. Τα τελευταία χρόνια κάναμε στην άμμο μεγάλη προσπάθεια και δεχτήκαμε αρκετή πίεση. Τώρα για ένα διάστημα θα χαλαρώσουμε και θα ηρεμήσουμε. Ακολούθως θα πάρουμε αποφάσεις, αλλά τους επόμενους μήνες το σίγουρο είναι ότι δεν θα ασχοληθούμε με την άμμο».

-Η Παναχαϊκή τί στόχο θα έχει;

«Οι στόχοι θα μπουν στην πορεία.Η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική, χρειάζεται υποστήριξη και πιστεύω ότι η χρονιά μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή».

Pelop.gr