1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2012 23:07

«Απελευθερωθήκαμε, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη, αλλά και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Καζάζης, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στην δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

 

«Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε πολύ και η παρουσία των Ιωάννου και Βολουδάκη στο πρώτο σετ μας έδωσε το προβάδισμα. Έτσι απελευθερωθήκαμε. Τη νίκη την πήραμε, αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Η ομάδα άρχισε προετοιμασία την 1η Οκτώβρη, έχοντας μόλις πέντε παίκτες στο ρόστερ της και μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε κάνει προπόνηση πλήρης. Για να μπορέσει μια ομάδα να λειτουργήσει σωστά θα πρέπει να προπονούνται όλοι οι αθλητές και εμείς αυτή την πολυτέλεια δεν την είχαμε για περίπου ένα μήνα τώρα. Αυτό ήταν ανασταλτικός παράγοντας και η σημερινή νίκη δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί τα πάντα. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά. Πρώτα από όλα η ομάδα πρέπει να το πιστέψει και το λέω αυτό γιατί η ομάδα έχει μικρό μέσω όρο ηλικίας».

Ο Χρήστος Βολουδάκης, ανέφερε:
«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, Θα υπάρχει συνέχεια πιστεύω. Η αλήθεια είναι ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μαζευτήκαμε 12 άτομα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση αφού είχαμε τους τραυματισμούς και τις ατυχίες που όλοι γνωρίζουν. Πλέον, μας βγαίνουν πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και αρχίζει να ρολάρει η ομάδα. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα, να πετύχουμε καταρχήν τον πρώτο μας στόχο που είναι η παραμονή».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας είπε:
«Για μας ήταν δύσκολο να βρούμε τα πατήματα μας μετά τις δυο ήττες και τον τραυματισμό του Αρμενάκη. Προσπαθήσαμε μ' αυτό το σχήμα με τον Χατζηηλιάδη, όπου φάνηκε στις προπονήσεις να δουλεύει καλύτερα και μέχρι το 18-13 του α' σετ η αλήθεια είναι ότι ήμασταν καλοί, αλλά από κει και πέρα πληρώσαμε το πρόβλημα που είχαμε στην επίθεση. Δεν είχαμε λύσεις και εκεί κρίθηκαν όλα, αφού μετά έπεσε κι άλλο η ψυχολογία μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ